gertrud - gästbloggare.

hej alla , gertrud här! :) hur mår ni era jävlar <3? sitter och har lektion och stirrar sönder lärarens gött, sexig asså. allt jag bryr mej om är dom i klassens rumpor. yay.

jag tänker på killen jag bazz igår. harald. hans gött e så jävla fiiiiiiiiiiiin. asså HARALD HAR EN RIKTIG JÄVLA RUMPA.

gtg, magda hälsar. & märta



märta - jag gillar inte dig eller din gelémask

hej.

magda - fittnyllet in the building!

hej alla nyponråttor! Hur är rövläget hos er? Jag och Märta sitter och rövpullar varandra. Härligt härligt :D Vi är sveriges största och bästa blogg! PUSS PÅ ER RÅTTNYLLEN! pullstain hälsar märta. <3

määäääärta - kors i takets botten i arslet!

hej alla fittnyllen? nån som är sugen på att ha samlag med mig? ring isånnafall 112 :) just nu dricker jag mitt egna kiss, färsk som satan alltså!!!!!!!!! tips: kissa ut lite farskt kiss! mosa in det med lite morötter och kaviar, mixa och drick! njuuuuuuuuuuuuumie!


MIN MAN ARNE. DU OCH JAG MOT VÄRLDEN! ÄLSKAR DEJ ÖVER HELA MITT RÖVTRÅNGA LIV! MÄRTA - HON SOM BEHÖVER TA EN DUSCH

magda - I'm a fat fat girl with a huge huge ass

Hej alla körvar. Hur är läget? Hos mig är allt finjuttigt bra!
Jag skriver ju i Sveriges största och enda rumpblogg!
Men ja era fittnylliga grisapor jag laddar upp några bilder
sen drar jag ut för att klämma på rövar. Mjau .. =)<3
Jag och min man

märta - röven raskar röven risen! till lortgrisen. Så får vi lov!

goddag era små råttfejs! ni kanske undrar var t jag har varit? har suttit inne i fashionsara trånga rövhåla.

saras killes röv// märta - den sanna rövhålan!

magda - ett inlägg till "Fashion"sara

Din lilla lortgris, du kan inget om mode eller något! Du är feg som ett litet fittfejs och du vägrar svara på kommentarer din nyponkalvköttgris. Du påstår att du har stor röv men egentligen är du blandras! Vad fan är ditt problem? Lortgris!


Här är en bild på (thailändska) "Fashion"sara :)
Kolla in hennes blogg här! (http://fashionsara.blogg.se)

magda - Sveriges största rumpblogg, yes it is!

Ny header, lite mer proffsig, era fitthålor? Kram i röven.

magda - kussimurra köttbulleberg

Här sitter jag och dricker kaffe och sen undrade jag vart Gunhild (min hund) tog vägen. Min stol sprack efter någon sekund bara och då hörde jag ett skrik. Som tur hade Gunhild hunnit springa iväg innan stolen sprack. Vilka urusla stolar!

Som ni märkt har jag problem med att hitta stolar som passar min röv, men här fanns en bra stolt. Dock sprack den också...

De fixade ett halsband till mig, tack ♥

En liten "bildbomb", har inte många bilder kvar på kameran så det är dags att ta nya! Vi har fått flera besöksrekord de senaste dagarna, wohooo! Vi är Sveriges största rumpblogg! Och snart kommer en ny design! PUSS på er rövnyllen.

magda - vart har märta tagit vägen?!

Märta vart är du? :O

magda - nya bilder på mig och märtfis.

Märta på den nya klubben, den heter typ "Shake that ASS?"
Min röv... Yummie.
Utanför ICA MAXI, vi handlade sallad...

magda - En bild på mig.. =)


Magda - jag heter Märtrud, vad heter du?

Tycker ni att vi ska köra med dagens fråga..?

Vill välkomna alla nya läsare, ni är bäst! Se till att lämna en kommentar bara. ;) Idag har jag och Märta köpt varsin dildo, myspys, ska leka med min idag. Dah! Sen drog vi till ghettostället och väntade på en viss morotslåda som aldrig döck upp... CHICKEN! Skit i det. Heh.. Men tänkte blogga lite sen drar jag ut och fotar rövar. Puss på er fittnyllen.

Hoppas att du blir lika fin som honom (till en viss läsare...ha ha ha!)

märta - snoppilutt pillimutt!

bildbomb på några håriga stinkande rövar. mitt liv.


min morbror. Han har dock gått ner flera kilon om ni undrar varför han ser så jäävla smal ut :O

haha min bror i skåne. Då han förlorade kupen mot rövkillarna. 1-0. deras traditiion att kissa när dom förlorar.

min dotter badar.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj vad det gjorde ont i somras! magda bet dom.
//// märta - den efterblivna rumpnissan

magda - FITTNYLLE

Ni vet Alexandra som kommenterar min blogg? HAHAHA! Har fått hennes adress och hennes nummer, såg även en bild. OM jag garvade. Hon ser ut som ett fittnylle :O Hon liknar denna tjej väldigt mycket:



Lovar att sluta skriva om den där morotslådan, jävla fittnylleberg. Nu svarar jag i kommentarsboxen för inse att jag har ett liv..? Liksom rumpor? Dah!

Snart kommer Gunell att gästblogga. Puss i rövhålan..

magda - för mycket drama!

Oj, krig på G eller?! Du "Alle" verkar ha ett liv, javisst... Hahahaha. För roligt. Och Fashionsara-problemet lägger vi åt sidan. Ser ut som att vi har en ny fiende. Jävla hater, har du inget bättre för dig än att kommentera Sveriges största blogg? Ditt fula apnylle vill ju ingen se, man vill ju inte dö av chock! ;)

Jag tänkte spåra ditt IP-nummer men seriöst, jag bryr mig inte om dig eller ditt äckliga liv (som du inte verkar ha?) så om du nu är så "kaxig" ge mig ditt nummer så slår jag en pling. Like that's gonna happen... Du är för feg. För mycket drama har uppkommit i bloggen så vi ska försöka svara på kommentarerna i kommentarboxen istället för nya inlägg hela tiden. Hoppas ni förstår det. Du också "Alle", du verkar vara efterbeliven. ;)
Puss fittnyllen.

magda - svar till "Alle"

Postat av: alle
"Jag kan lagboken utantill, så gumman, att du vill försöka anmäla min blogg är komiskt. Men jag vill gärna att du försöker. Du kan ringa min advokat, det är lugnt". HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA NI FKN DRIVER ME MIG HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA tack för en clown-show!
PUSSSSSSAR / ALLE

ni fkn driver me mig. ni är ett par jävla NOLIFERS

Svar: Jag såg inte det roliga med det, men kul att du fick dig ett gott skratt. =) Är det jag som är en nolifer, är det jag som sitter och kommenterar Sveriges största blogg? Don't think so... Ungjävel.

magda - svar på tal

Postat av: alle
haha jaha här har vi en snorunge som tar åt sig, vet du vad du behöver? medicin & en psykolog. Idiot, du sitter själv bakom skärmen. Tills du inte har visat ditt fuckface så sitteru frt bakom skärmen o skriver skitsaker. 
pussssar bitch

Svar: Hej "Alle"! Du är ju en snorunge som tar åt sig. Behöver jag medicin och en psykolog? Du behöver en utbildning och främst ett liv! Jag har inte sagt att jag inte sitter bakom skärmen. Ah, lågt IQ har du också. Detta är inte "skitsaker" utan åsikter lilla du. Och du vet väl att jag kan anmäla dig för att du kallat mig "bitch" eller hur ska du veta det när du är så dum? Ska spåra ditt IP-nummer och ringa upp dig, puuuuss !

magda - svar till "Fashionsara"

- Nu är jag bara irriterad och jag skrattar ÅT dig! Hon har lösenordskyddat sin blogg vilket jag tycker är jättemoget (säger vi...) och nu sitter hon och kommenterar min blogg. Hon har skrivit:


För det första -
du skrev inte alls så, du skrev att om vi kommentera överdrivet mycket skulle du anmäla oss. Snälla, hitta inte på en massa skit. Det är ju bara patetiskt. Inte sant? Och att du sedan hittar på att jag och Märta har spammat din blogg är ju bara för roligt. Vi har kommenterat din blogg men aldrig spammat! Vet du vad spamma betyder?! Ungjävel. Och hur fan ska jag kolla själv om du har lösenordskyddat din äckliga blogg?

För det andra - jag skrev fint att du kan boka ett möte med mig och Märta, mer än gärna! Men jag tror att du är lite för feg för det. Jag kan lagboken utantill, så gumman, att du vill försöka anmäla min blogg är komiskt. Men jag vill gärna att du försöker. Du kan ringa min advokat, det är lugnt. Men jag kämpar för rättvisan och du är en sådan människa som förstör planeten med din äckliga attityd. Tror du att du kan anmäla allt?

För det tredje -
och det roligaste är ju att jag har fått tag på ditt nummer Sara, jag tänker inte lägga ut den i Sveriges största rumpblogg men fortsätt att irritera mig så får vi se hur det går, heh. Jag funderar på om jag ska ringa dig och ta ett snack, är du för feg? Jag tror tyvärr det, men vi får se. Om du inte tror på att jag har fått tag på ditt nummer så vänta imorgon runt klockan 14:00 då du får ett samtal av en viss Magda, oj vem kan det vara tro?

Gumman, ge upp. Du vet att du har fel. Du kan inte anmäla allting som du verkar tro. Oj, jag kommenterade din blogg och skrev lortgris, oj! Tror du att du kan anmäla mig helt plötsligt? ha ha ha ha ha ha, jättemoget (säger vi...). Och snälla, ta bort lösenordet från din blogg - det är ju bara patetiskt att du inte vill att vi läser din blogg.

Kram på er goa läsare, ni bittra kan ta er någonstans (som sagt) <3

magda - svar på tal

Postat av: Izabella
oj vad jag tar åt mig -.-

Svar: Bra fittnylle apa, det borde du också!

Postat av: fittnylle fan
Jag älskar er blogg, det är tur att det finns en sånhär blogg som har humor. Om jag var ni så skulle inte jag inte bry mig om vad andra tycker om bloggen. Det är inte ni som tvingar folk att klicka sig in här det är ju de själva som klickar sig in på eran blogg. Looooove er blogg uppdatera mer ere ''fittnyllen'' som ni brukar säga =)

Svar: Tack så jättemycket! Vi bryr oss inte om vad andra tycker, vi bryr oss bara om vad såna som DU tycker. Har du någon blogg vi kan länka till så du får miljoner läsare? Puss på dig, VI ÄLSKAR DIG!

märta - svar på kommentar

postad av: haaahaaahaaa

rolig bild xd

ni har ett roligt blogg men mer bilder e bäst xd
svar: k.

magda - Min man ♥

Många har velat se hur min man ser ut och äntligen kommer en bild. Har letat som en dåre för er fittnyllen och äntligen hittat en fin, snygg och helt seriös bild på min make. Jag älskar honom mest, min prins.. Kolla så vacker han är.. :O


magda - har fått en ny katt, jippie!

Min smala söta Bobby, älskar dig min spinkiga lilla katt :)<3

magda - nu är jag förbannat arg.

En småbloggare som kallar sig för Fashionsara har skrivit två inlägg (om inte fler?) som är riktade mot oss och vår blogg. Ja det hon vill ha sagt är ju att vi inte ska överdriva med kommentarer i hennes blogg för då kommer hon anmäla oss. Okej, nu tycker jag att hon tänker efter.

Svara mig VARFÖR tror du att du kan anmäla oss? Gumman lilla, du kan anmäla oss om vi spammar din blogg med hotande/stötande kommentarer eller om vi endast hotar dig eller kallar dig för ord som hora. Har vi gjort det? Nej gumman lilla. Du är ju så ung att du inte kan läsa, herregud.

Vi har skrivit "lortgris", ja det har vi. Säg mig, vart i lagboken står det att du kan anmäla mig för det? Jo kolla sida INGENSTANS! Har du seriöst så lågt IQ?

Om du tror att anmälningar löser allt så tror du helt fel. Tror du att du kan anmäla allt och alla när du känner för det? Jag tycker att du ska passa dig riktigt noga för vad du skriver annars ringer vi fanimej en advokat och han/hon kan svara på alla dina frågor. Eller så har vi ju mig som kan Sveriges Rikes Lag utantill?

Ja vad mer har jag att säga? Just det, vill du boka ett möte med mig och Märta är det bara att kontakta vår blogg så ordnar jag det.

Det var det jag ville säga, jag vet att jag har rätt, så är det. Jag vill gärna se dig försöka anmäla min blogg, vi gör inget olagligt. Sen när är det olagligt att skriva i sin blogg och ladda upp bilder på sådant man gillar?! Juste det har aldrig varit olagligt. Hoppas att du förstod detta annars kan du be din dagislärare att läsa detta för dig. Jag är helt seriös i detta inlägg. Hoppas att ungen fattar nu.

Kram på er söta läsare, ni bittra kan ta er någonstans. =)

magda - FITTNYLLE DAGEN IMORGON!

Imorgon firar vi alla fittnyllen. Grattis alla läsare!

svar på izabellas lilla kommentar

postat av izabella:

sv: tror du det eller?

hörru dudu din lilla morothåla! vill du ha en kactus uppkörd i röven eller? vi driver fan sveriges störsa rumpblogg. Så mucka inte med oss din lilla fjortisjävel ska knolla daaj!!!!!11111111111/// en arg märtrud


märta - svar på din rövhåriga kommentar

postad av : anonym
eh, FYFAN VAD SYND DET ÄR! SÖK HJÄLP! :s


hej din feta lilla lortgrise vad fan är ditt problem? det är synd om dig inte om oss. Vi är seriösa och bäst. annars skulle vi inte driva sveriges största rumpblogg din lilla skitunge. Knolla dina kaninen upp och ner i rövens gåta!!/ en arg märta.

magda - JÄVLA FITTNYLLE FEGIS

NI SOM KOMMENTERAR DUMMA SAKER, GÅ OCH RÖVKNULLA ER SJÄLVA JÄVLA FITTNYLLIGA GRISAPOR! FUCKING RUMPHÅLIGA LORTGRISAR. DRA ÅT HELVETE, SNORUNGAR! VI ÄR SERIÖSA OCH FRAMGÅNGSRIKA BLOGGARE SOM BARA VILL VÄL OCH NI MÅSTE FÖRSTÖRA ALLT!?!?!? DRA!

magda - svar på tal

alle om märta - min katt bet mej på min näsa:
ni är ju ett par psykiska störda idioter ;s gå o sök hjälp u kneed it
svar: för det första, vet du vad du behöver? EN ENGELSKA LEKTION. det stavas "need" jävla blondin. haha och för det andra, vad fan är du om inte en psykisk störd idiot? Du sitter bakom skärmen och kommenterar vår underbara blogg. Störda jävel. Puss på dej, haters are my motivators.



märta - min katt bet mej på min näsa





funderar på att göra om min näsa, eller vad tycker ni era fitthålor? här är ´några bra exempel!

fittgurka <3


magda - bilder och annat smått.

Det blev många katter, eller hur? Jag och Märta älskar katter så därför blev det många. Hur mår ni era fittfejs? Jag mår bara bra, men har skitit ut tolv potatisar på en timme och har stoppat upp 1 morot. Känns jättebra. Är ni nöjda med svaren på frågestunden? Om inte kan ni ställa de igen så kan vi försöka att svara på ett annat sätt! Kram på er, FITTBAJSOR!

magda och märta - Svar på frågestunden

Postat av: sonjaa
hej, hur många har ni haft sex med? tacksam för svar!

ps. älskar bloggen!

Svar: Hej Sonja. Hmm.............vänta jag räknar fortfarande....Menar du med både tjejer och killar? Magda har haft det med 37 personer och Märta räknar fortfarande........så ja, nu har hon räknat klart. Det var hela 92 personer!

Postat av: Sundi
Hur hittar ni alla era bilder? vad söker ni på?

Svar: Nej nej, det här är bilder vi tagit med våra egna kameror!

Postat av: frågor till magda och märta-
magda:

vad heter du på riktigt?
varför bloggar du i denna blogg?
hur mycket väger du?
nämn en röv du älskar
och en du hatar
kan ni lägga ut fler bilder på rövar + betygsätta dem???

till märta:

är du seriös när du skriver att du äter potatisar du skitit ut?
vad heter du på riktigt?
vrf bloggar ni?
vad är det bästa och sämsta med bloggen?

ps. er blogg ÄGER!!!!! FORLAJF <3<3<3<3<3<3<3

Svar: Magda Kötbulleberg, vad heter du själv din rövhåla?! ;)
Jag bloggar här för att jag älskar rumpor och vill dela med mig.
Jag väger 138,5 kg.
Jag älskar Jennifer Lopez's röv och hatar Bert Karlsons!
Ja visst kan vi det, puss på dig din gurka!
Svar: märta- klart jag är det din lilla fittgurka! gott som tusan!
jag heter Märtrud jakobskisse.
För det är kul din lilla potatisråtta!
Det bästa med bloggen är alla rövar! och det sämsta med bloggen är nog att du komeneterar ditt fittnylliga grisansikte!

Postat av:
har ni tråkit & drf bloggar ni om ärslen :S

hur många läsare har ni?

Svar: Oj här har vi en anonym jävel. Vi har inte tråkigt, nej!, utan vi vill underhålla er potatisråttor. Vi bloggar om rövar för att vi är ett stort fan!!
Vi har så många läsare att vi inte kan se det, MILJONER!

Postat av: mm
Bor ni i stockholm? 
Hur gammla är ni, med tanken på era namn? 
ÄR ni seriösa bloggare?
Varför gillar ni ärslen så jäkla mycket?
Kan ni blogga lite seriöst eller tycker ni det är roligt att vara oseriösa?

Svar: Ja.
Magda fyller 65 snart och Märta fyller 86!
Vi är helt seriösa!
För att de är saftiga som meloner!
Vem sa att vi är oseriösa?! Fittfejjs.

Postat av: Karin
Kan inte ni uppdatera lite oftare? jag älskar eran blogg, för ingen har en sån ovanlig och rolig blogg som er. Jag tycker att fler ska ha en sådan blogg som er.

Svar: Visst kan vi det, vi uppdaterar när vi känner för det & har nåt att blogga om.
Tack för komplimangen sötnos!

Postat av: Karin
Hello igen. Jag undndrar vad som fick er att blogga? och varför just om rumpor?
Svar: Vi kan själva inte svaret men vi älskar feta, saftiga rövhålor. Puss!

Hoppas att ni är nöjda med svaren, puss på er lortiga fittråttor.


En fin bild på Märtas katt. Så söt!

min bebis..

hej fittans barn! här är min dotter; /////////märta

JAG, magda, JUST NU!


magda - Grattis Märta, min älskade vän ♥

Som ni säkert läst så har min älskade vän Märta fått en dotter, grattis! Hoppas att din unge blir lika fin som ett fittnylle. Grattis ännu en gång ditt rövnylle, Märta bloggar fortfarande som vanligt hoppas jag. Kram på er, lortgrisar!


magda - Rudolf Fittnylleberg

Hejsan alla kordätande grisar! Hur mår ni era fittnyllen? Jag mår superduperultramegafittbra.


Bert's röv är jättesnygg, hängig och fet!
Rumpa <3
Hårig röv...
Hon försöker dra ut skit från hans röv...
Jag i somras, snygg röv va?!

-

har fått en dotter. Kommer inte kunna blogga på länge.

era fittslickande fittlingar!

fortsätt att läsa våran slemmiga stinkade blogg.

magda - älskling ♥

Min älskling! Så söt. Era griskulor, ni är så dumma, kan ni inte kommentera? Hoppas att någon stoppar upp en potatis i er rövhåla och att ni skiter ut en morot. Lortgrisar

magda - fråga på!

glöm inte att ställa frågor i inlägget nedan (eller i detta!) vi svarar på allt när både jag och Märtrud är tillsammans. =)

Annars era fittnyllen? Bloggar snart.

frågestund

frågestund fårga på hur mycket ni vill. Vi svarar på alla frågor.


märta / dröm kille

hej jag nu igen.

såhär ser min dröm kille ut;


sexyyyy mama

märta-gravid med Arne lagerkvist...

hej! kom precis hem fårn barnmorskan och har precis fått reda på att jag är gravid...är i 7e månaden! herre min gud. barnet är tyvärr en tjej :8 jag som fan ville ha en kille jävla fittnylle! såhär ser jag ut nu:


sexy mamaaaaaaaaaaaaa


arne <3 ///märta- hate to be gravid.

märta- fan vad det kliar i fishålet!

hej alla fittbananer! hur mår ni? själv så mår jag och magdrud suveränt! jag hade jätteont i fishålan och det kliade som in i helvete :( Magda hämtande lite sylt som vi stördde på men det hjälpte inte, så vi testade lite mosade bananer med salt och peppar, och gissa vad? det funkar! det här är mitt tips till er läsare. Men nu tjatar märtrud om att jag ska stoppa in råttar i hennes stjärt. INTE NU IGEN MÄRTRUD! KOMMER DÖ FÖR ATT DET LUKTAR SÅ GOTT DÄR INNE!

fat_ass.gif image by happy_mama03
2 bloggläsare som ,älskar våran blogg som jättegärna vilel ta kort med oss. /märtud - the true asslover.

magda - min man

Älskling, jag släpper dig aldrig!

magda - SAKNAR DIG HJÄRTAT ♥♥♥


Magda - jag och Märta är galna i rövar

Hej! Det var ett tag sen jag skrev i bloggen så nu var det dags igen. Hur mår ni fittnyllen? Jag har ont i röven men det går över om Märta masserar. Bjuder på lite bilder!

Min katt, visst är den söt?..<3
Min röv, någon kille ville testa om hans huvud fick plats i min rövhåla, och gissa? Den fick det!
Min kusin!
Min förra katt, den ramlade dock f rån balkongen och sprack :(

Härliga bilder va?!
Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna
men inga elaka kommentarer hörni!

/Magda, rumpälskare för alltid.

Magda - svar på tal

Postat av:
varför är ni så äckliga?

Svar: För att du ska ha något att fråga om :)

MAGDA / hej tamponghuve!

Hej alla tamponghuven! Hur mår ni? Fittnyllet Märta bloggade idag så tyckte att jag också borde... Bjuder självklart på en massor bilder! Ha så kul era morotslådor.
Min pojkvän förra året, han ville äta min använda tampong! Mums <3
Coolt graffitti!
Märtas rumpa!

Magda - the true asslover.
Ha det bra, skriver när jag orkar!


märta-jag gillar inte att byta tampong på jobbet

hejsan! fittnylle hit och fittnylle dit, hur mår ni då?!?!?!??!?!?!?!??!?!längtat efter att se några färska mjuka gummi arslen?då har du fanimej kommit rätt! här är några bilder...


min hund rudolf förra året.

en hund jag gjorde gravid...



RSS 2.0